Skip to content

Ивайло Спасов: КОД ще върне доверието в институциите

Ивайло Спасов

Стремежът за възстановяване силата на институциите и доверието в тях е това, което ме привлече в КОД. Вярвам, че там, където има силна държавност, мафията не може да съществува. В България има необходимост от връщане към нормата, към традиционните християнски ценности, към последователната и предсказуема политика. Само те ще дадат онази обществена сигурност, която ще мотивира пазарната инициатива.

Личната ми мотивация да бъда част от листата на КОД е да докажа, че само пътят на диалога води до взимане на верните решения за обществото ни, а не режисираните крясъци и блокади.

Държавата трябва да присъства там, където е необходима. И то навреме! Да решава проблемите преди намесата на камерите и микрофоните.

Ще се боря срещу езика на омразата и личното противопоставяне. Народното събрание не е нечий собствен дом. Там не може да се говори като вкъщи. Там трябва да се спазват високите езикови стандарти, които предполага нивото на тази най-висока държавна институция.

Ивайло Спасов е на шесто място в листата на КОД за Пловдив и на второ – в Пазарджик. Гласувайте с бюлетина номер 8 за силна държавност.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!