Skip to content

Партия КОД регистрира листа със 7 имена в Пловдив

„Отново сме изправени пред избори – петите за 2 години. Тръгваме към тях, за да убедим хората, че у нас има истинска десница и това е партия КОД – време е да се сложи край на левите политики, които доминираха в последните няколко парламента, на безкрайното раздаване на пари. Партиите се държаха, все едно са на търг, и наддаваха кой ще даде повече. Десница е нужна на страната ни и имаме самочувствието да кажем, че именно КОД е партията, която винаги е отстоявала десните политики, правото на свободен избор и носенето на отговорност.“ Това каза председателят на КОД – Пловдив Пепа Деведжиева на прага на предизборната кампания. КОД регистрира листа със 7 имена в 16-и избирателен район – Пловдив. Ето ги:

Пенка Деведжиева – член на Националното ръководство и председател на КОД – Пловдив. В предишния мандат на местната власт тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е „Публична администрация”, както и „Стопанско управление”. Магистър е по „Финансов мениджмънт“. Занимава се със застраховане от над 20 години.

Ивайло Спасов – зам.-председател на КОД – Пловдив. Завършил е „Публична администрация“. Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване, прозрачност в управлението, запазване на чистотата на българския език.

Николай Ганев – магистър по финанси. IT специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областта на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия.

Галина Карауланова – лекар със специалност е “Епидемиология на инфекциозните болести”. Завършила е и магистратура по “Здравен мениджмънт”. Д-р Карауланова е основател на отдел “Контрол” към РЗОК – Пловдив. Заемала е позициите началник на дирекция “Профилактика на болестите и промоция на здравето“ в РЗИ – Пловдив, заместник-управител на 2 частни болници, управител на МБАЛ “Свети Мина” в Пловдив. В момента е спешен медик в шоковата зала към МБАЛ “Асеновград”

Десислава АтанасоваЧомакова –  икономист по образование. Работила е в сферата на икономиката. Управлява счетоводството в семейния бизнес. Активно ангажирана с преодоляване на недостатъците на трудовото и осигурителното законодателства.

Костадин Дамянов – наследник на т.нар. през комунизма “бивши хора” и участници сподвижници в Горянското движение. Активен радетел за въвеждане на лустрационно законодателство в България. От 22 години управлява собствен частен бизнес в сферата на ХОРЕКА – дистрибуция на кафе. Завършил е “Промишлена електроника, радио и телевизия”.

Андрея Щерев – представляващ работодателска организация в Националната агенция за професионално образование и обучение и Отрасловия съвет за тристранно сътрудничество “Земеделие и горско стопанство”. Председател на Управителния съвет на Българската асоциация за кръгова икономика и биотехнологии. Бивш директор на „Международен панаир“ – Пловдив АД.