Skip to content

Пепа Деведжиева: Минахме през много експерименти и леви политики, подкрепете истинската десница – партия КОД!

На прага на петите поред избори за 2 години бих искала да апелирам този път хората добре да помислят – и не само в деня за размисъл, да си дадат повече време. И после да отидат да гласуват, да не разчитат, че някой друг ще свърши тяхната работа, защото от нас зависи кой ще ни управлява.

Наслушахме се на празни приказки и обещания за раздаване на помощи и вдигане на доходите. Това няма как да се случи – заплати не се вдигат по партийна повеля, а и възможностите на бюджета не са безкрайни. Не искаме да живеем във финансово нестабилна държава, нали?

Затова призовавам хората този път да гласуват за една истинска дясна партия, каквато е КОД. Само дясно управление може да създаде правила и да насърчи конкуренцията, а когато на частния бизнес не му се пречи, той ще обновява технологиите, които ползва, и ще назначава все повече и повече хора, които ще задържа с добри заплати. Само конкуренцията на пазара може да доведе до падане на цените, приказките за таван на надценките са чист популизъм, при това този тип мерки са на практика неизпълними.

За последните 2 години минахме през много експерименти и леви политики, чиито последствия тепърва ще плащаме всички. Затова подкрепете истинската десница на 2 април. Партия КОД е с №11 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!