Skip to content

Реформаторите са против съглашателството с ДПС

Пловдив има нужда от ново дясно управление, което да изключи съглашателството между ГЕРБ и ДПС. Това каза кандидатът за кмет на район „Централен” и за общински съветник Пепа Деведжиева на среща в „Южен”. Като лидер на ДСБ в Пловдив тя е номинирана от коалицията между Реформаторския блок и Здравко Димитров. „4 години ГЕРБ си мълчаха и тайничко управляваха Пловдив заедно с ДПС. Това ли искаме и в следващия мандат? Автентичната десница е Реформаторския блок, който категорично застана зад Здравко Димитров като кандидат за кмет, и нашата коалиция ще е основата за едно истинско дясно управление”, заяви Деведжиева.

Кандидат за кмет на район „Южен” на коалицията „Здравко Димитров – Да решаваме заедно”, в която влизат и Реформаторите, Александър Колев обяви, че ако оглави отново района, веднага ще махне унизителната бариера, поставена пред кметството. „В тази администрация сега има пропускателен режим за гражданите, които всъщност са работодатели на същата тази администрация. Тази бариера е символ на страха от хората”, смята Колев.

„Каквито и да са резултатите от изборите, Пловдив ще се управлява по нов начин. Това неуважение и пренебрежение към хората ще изчезне, защото новата управленска коалиция вероятно ще бъде огледално отражение на начина, по който се управлява държавата. И в нея Реформаторският блок ще има своето достойно място”, каза Здравко Димитров. Той благодари за подкрепата на Реформаторите и за пореден път обяви, че ще работи за обединението на десницата в Пловдив, за да си върне градът статута  на Синята столица на България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *