Skip to content

Петър Москов: БСП се призна за наследница на престъпния комунистически режим в БългариЯ

Партия КОД се обръща към българската прокуратура и към Централната избирателна комисия. В последните дни изказвания на кандидат-депутати от БСП разкриват, че на свободните демократични избори за 49-и парламент се е промъкнала и агитира гласоподавателите партия, която на практика е обявена за престъпна от българския парламент през 2000 г, като носител на обявения за престъпен комунистически режим в България.

Настояваме двете институции незабавно да си влязат в задълженията да защитават закона и демократичния избор на българина и да се сезират за самообявилата се за правоприемник и наследник на БКП днешна БСП, която се явява на предстоящите избори като “БСП за България”. Изказванията на кандидатите на БСП на практика признават, че са наследници на “престъпния комунистически режим в България”. Това доказва необходимостта от дълбока икономическа и политическа лустрация.

Законите в България трябва да се спазват, защото само така се гарантира свободата и независимостта на българските граждани.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!