Skip to content

Деведжиева: Колко пъти трябва да се борим за едно и също нещо?

„Искам нещо много откровено да споделя с вас. Аз бях част от ДСБ, бях председател на ДСБ в Пловдив, бях и част от националното ръководство на партията. Станах член на тази партия, защото тя работеше за правилния път на страната ни – евроинтеграция, НАТО, западни хоризонти. Затова отдадох на ДСБ енергията си в продължение на много години.”

Това каза кандидатът за депутат от Реформаторския блок Пепа Деведжиева на представянето на листата в Дома на културата. За да подкрепи кандидатите на блока, на срещата присъства председателят на 36-ото народно събрание Александър Йорданов.

„Това, което сега ни предлагат политическите ни опоненти, е същото, от което напълно осъзнато избягахме преди повече от 27 години. Тогава избрахме западната ориентация в името на нашите деца. Сега сме изправени пред същия проблем, но вече залогът са нашите внуци. Колко пъти трябва да се борим за едно и също нещо?”, попита още Деведжиева.

Тя обясни, че е избрала да бъде в Реформаторския блок, защото вярва, че дясното трябва да се обедини. „Вярвам, че утре и ДСБ ще бъде част от това дясно обединение. Убедена съм в достойното представяне на Реформаторския блок на предстоящите избори”, заключи тя.

Преференцията за Пепа Деведжиева е с номер 5 в бюлетина 21 на коалицията „Реформаторски блок – Глас Народен”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *