Skip to content

Евродепутатът Светослав Малинов: Пловдив има нужда от нов кмет

Пловдив има нужда от нов кмет, на сегашния му беше даден шанс, но това, което направи, не е достатъчно. Пловдив не стои добре на картата на европейските инвестиции и усвояването на еврофондовете, защото тук беше постигнато само толкова, колкото в една 7 пъти по-малка община. Затова има нужда нов човек да поеме управлението на града и това е Здравко Димитров, зад когото Реформаторският блок застана категорично!“ Това каза в Пловдив евродепутатът Светослав Малинов, който се срещна с пловдивчани в открита приемна.

Малинов призова хората да не дават втори шанс на сегашния кмет, за да се сложи край на изоставането на града в реализирането на европроекти. Той подчерта, че поддръжниците на автентичната десница не трябва да поддават на внушения, че от участието във вота няма смисъл, защото надпреварата е предрешена. „Когато създавахме Реформаторския блок, и на нас ни говореха, че няма смисъл, но ето че сега ние сме част от управлението на страната. А след седмица ще управляваме и Пловдив“, каза Светослав Малинов. Той изброи и причините хората да гласуват за Здравко Димитров, а за кмет на район „Централен“ да изберат лидера на ДСБ – Пловдив, Пепа Деведжиева.

Здравко Димитров е стабилен и солиден човек, изключително добър организатор, който умее да работи в екип. А Пепа Деведжиева е благонадежден и точен човек, на когото може да се разчита. Тя е израснала в Пловдив, пред очите на всички, и аз виждам, че хората се отнасят с уважение към нея, защото знаят, че този човек ще свърши работа. Нищо по-добро не може да се случи на район „Централен“ от това Пепа Деведжиева да стане кмет“, каза Малинов.

Евродепутатът от Реформаторския блок обясни, че тези избори са много важни не само за Пловдив, а и за още няколко големи града в страната, които се нуждаят от ново управление. И прогнозира, че резултатите от местните избори ще стабилизират окончателно управлението на страната на национално ниво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *