Skip to content

Деведжиева подкрепя благотворителната кампания „Топъл обяд“ на болници „Медлайн“

Председателката на групата на Реформаторите в пловдивския Общински съвет Пепа Деведжиева ще се включи утре в благотворителната кампания „Топъл обяд“ на болници „Медлайн”. Тя ще раздава храна на нуждаещите от 11,30 часа  заедно с мениджъра на „Медлайн“ д-р Невен Енчев, по чиято инициатива се провежда акцията. Хората получават топла храна пред входа на болница „Медлайн“ на ул. „Филип Македонски“ 37 в Пловдив повече от година.

„С д-р Енчев сме близки, защото той винаги е симпатизирал и многократно е подкрепял десните идеи. Приех тази  покана с огромно удоволствие, защото такъв акт показва, че човек може да бъде благороден по душа и щедър по сърце“, заяви Деведжиева. Тя посочи, че се радва да подкрепи протегнатата от лекаря ръка на хора, които преживяват труден период в живота си, и пожела за тях да дойдат скоро по-добри дни.

Преди две седмици в благотворителната кампания се включи и най- новото попълнение в екипа на Alchemist Residence в с. Белащица – шеф готвачът на ресторанта Борис Петров. Тогава той призова повече бизнесмени, които могат да си позволят, да последват примера на д-р Енчев и да подпомогнат хората в нужда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *